Vaderdag………..

Een beetje andere vaderdag dan anders. Sowieso heb ik natuurlijk zelf geen vader meer. Maar dit keer was ook Eva niet aanwezig. Die zat met Esther in Berlijn, op kraamvisite bij (oom) Sander en (tante) Ekatherina. Neefje Sebastian bezoeken dus. En eigenlijk is vaderdag natuurlijk het leukst voor en met de kleinste in huis, met haar prachtige zelfgemaakte cadeau’s.

Een mannenweekendje dus. Ik had op zaterdagavond gezegd dat ik geen ontbijt op bed hoefde. Het leek mij gezelliger om samen met de jongens gewoon beneden te ontbijten dan in m’n eentje op bed. Toen ik wakker werd hoorde ik net Ruben en Aron smoezen samen. En na een tijdje hoorde ik de ping van de oven en rook ik broodjes. Het zou toch niet? Ik trok mijn badjas aan en liep de trap af, waar ik direct door Aron weer naar boven werd gestuurd. Nou ja!!

Even later kwamen beide zoons de kamer in. Met een ontbijtje en met cadeau’s. Ik was flabbergasted! Niet alleen was het ontbijt heerlijk (zie foto, de jus d’orange ben ik vergeten te fotograferen) en waren de cadeau’s prima, de jongens bleven ook nog op bed zitten kletsen. En haalden toen hun eigen ontbijt en aten dat ook op bed op. Gezellig!!

’s Avonds kwam mijn kleine prinses weer thuis (ja, die grote ook natuurlijk). Ze haalde direct haar cadeau: een zelfgeschreven en gemaakt boekje. Inclusief überschattige spelfouten (“de rijs naar ietaallie”) en een prachtig gedicht. Zucht, ik ben toch maar een rijk man……….fotofoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *