Deutschland, Deutschland………

Esther wilde graag nog eens samen met Eva naar Berlijn, naar haar broer Alexander. En omdat Eva als groep 3-er altijd wat eerder of langer vakantie heeft dan wij middelbare schoolgangers kwam dat mooi uit zo rond de voorjaarsvakantie (what’s in a name). En dus vertrokken de dames op vrijdagochtend naar Berlijn. Maar niet getreurd: toevallig speelde Mainz 05 op zaterdag thuis. Dus niet zo heel veel later reden de mannen Huijer richting opa in Mainz. Op zich is er bij opa natuurlijk niet zoveel aan voor de jongens. Ik had ze gepaaid met een etentje bij ons favoriete pizzarestaurant. De beste calzone ever! En opa heeft tegenwoordig wifi, dus ook dat maakt het wat aantrekkelijker allemaal.

En zo zaten we zonder Esther en Eva in Mainz. Niet de eerste keer, trouwens. Maar toch anders. Eigenlijk wel wat saai. Ik lag dan ook vroeg op bed en sliep heerlijk bij, de horrorgriep nog niet helemaal verslagen kennelijk.

Zaterdags bezochten we Mainz tegen Wolfsburg. Matige wedstrijd waarin Mainz blij mocht zijn met een puntje, ondanks de man meer. Maar ach, quality time met de jongens en lekker eten en drinken, dat is ook (heel) wat waard.

De zondag was er weer één van terugrijden naar Nederland, in matig weer. En dus nog een avondje alleen thuis. Morgen komen de dames weer. Soms toch wel fijn om te beseffen dat je mensen behoorlijk kan missen………….MainzHertha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *