eenmaal, andermaal……….

Verkocht! Vanaf vandaag is het dan definitief. Mijn ouderlijk huis is in andere handen overgegaan. Soort van. Want (achter)neef Wouter en zijn (zwangere) vriendin hebben het huis (dat ze al huurden) overgenomen. Vandaag was de overdracht. Marit en mijn moeder tekenden het koopcontract en dat was dat. Onder het toeziend oog van Wilco en Wouter. En zo is er een hele zorg minder.

Toch is het ook het eind van een tijdperk. Het huis waar ik vanaf mijn geboorte tot vlak voor mijn 25e verjaardag gewoond heb. Waar ik een ontzettend leuke jeugd heb gehad. Waar we lief en leed hebben gedeeld. Vrienden (en vriendinnetjes) ontvingen. Veel mee gemaakt hebben. Van waaruit ik getrouwd ben. Het huis dat altijd, ja, altijd!, ook ons “thuis” was, tot enige jaren terug. Maar ook het huis waarin het absolute dieptepunt van mijn leven plaatsvond: de val van mijn vader. En indirect is dat ook de reden van mijn moeder’s verhuizing geweest. Maar het is goed zo.

Wij wensen Marit en Wouter (en Junior) net zo veel geluk als wij hebben gehad (tot 2007) in “ons” huis. En zoals beloofd: proost! *plop*………..fotoHet moment suprème…………..

Één reactie op “eenmaal, andermaal……….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *