Noch einmal……….

De laatste thuiswedstrijd van Mainz 05 alweer. En dus reden we maar weer eens naar Mainz. Eigenlijk zouden we al eerder gaan omdat opa Dammel 65 werd op 8 mei. Maar ja, de begrafenis van opa Julica en een werkdag op Hemelvaartsdag (nota bene) kwamen daar tussen. Vrijdags op ons gemakje dus maar. Opa verrastte ons zowaar ook nog: hij verzorgde een BBQ. Dat had ik in de 18 jaar dat ik hem ken nog nooit meegemaakt. Poe, hoe ouder hoe gekker kennelijk.

Op zaterdag sloten Wilco, Ger en hun drie zonen zich ook weer bij ons aan in de Coface Arena. Gezellig! Helaas was de wedstrijd minder gezellig. De eerste helft ging nog wel, maar de tweede helft? Pure bagger, van Mainzkant. Ik ben zelfs weggelopen bij de 1-4. Ik kon het niet meer aanzien. Gelukkig bleef Mönchengladbach steken op 4 zodat ik toch weer kon kijken en zodoende ook nog de 2-4 via een penalty kon zien. Volgend seizoen maar weer hopen op betere wedstrijden.

Na afloop hadden Wilco en Ger nog een cadeau voor opa. Omdat hij altijd zonder tegenprestatie VIP-kaarten voor iedereen regelt. En omdat hij 65 was geworden. Ze hadden een Ajaxshirt  met alle handtekeningen van het kampioenselftal geregeld. En hoewel opa altijd wat ingetogen reageert was hij er wel blij mee. Het shirt ging zelfs mee naar huis. Gelukkig hebben wij de foto’s nog…………….fotofoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *