Oud en nieuw…………

Eind 2012 stond het al in onze agenda: oud en nieuw bij Wilco en Petra. Omdat 2013 niet lukte was mijn broer er vroeg bij. Met meerdere mensen gewoon lekker de jaarwisseling vieren. Gezellig!!

Helaas bleek niet iedereen een agenda te bezitten. Of zoiets. En dus bleven alleen de Huijers over. Niet dat het uitmaakte kwa gezelligheid. De neven bij elkaar zijn al goed voor een hoop lol. Dat is dan wel weer het leuke van ouder wordende kinderen. En zo hadden we lol, eten, drinken (vooral dat), muziek, Theo Maassen (niet mijn favoriet maar voor 1x wel te pruimen), massaal en enorm vuurwerk (kuch), lol, champagne. Veel champagne. Maar wel hele goede.

Ook wij deden dit jaar mee aan de hype die nieuwjaarsduik heet. En geen gezeur over warming up en kou en oranje mutsjes en snert. Gewoon in 1x door, naakt en met bubbels. Danzkij de zachte winter ook een prima watertemperatuur. Ik schat zo’n 37 graden. Wij waren trouwens uren eerder dan de rest van Nederland. Eat that!!

De volgende dag enigzins brak wakker. Om 5 uur slapen met iets te weinig bloed in je alcoholpercentage en om 10 uur wakker worden is niet heel geweldig. Na een eenvoudige doch voedzame maaltijd begon iedereen iets meer te leven. En zo bevonden we ons in de middag weer allemaal gezellig bij oma Huijer. Want haar olbiebollen, appel- en bananenflappen zijn legendarisch. Onder het motto “aanvalluh” ging alles dan ook schoon op. Een mooi eind en een heel mooi begin van 2014. Het bleef nog lang onrustig in Haarlem e.o. ’s Avonds afgesloten met het heel toepasselijk kijken van The Hangover 2. What’s in a name. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Vanaf deze plek wensen wij iedereen die wij liefhebben een mooi, liefdevol en gezond 2014. En ach, iedereen die wij niet liefhebben ook…………….foto 1Nieuwjaarsduik 2014……………..foto 2Aanvalluuuuhhh……………..

3 reacties op “Oud en nieuw…………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *