Ham……..

Eén van de dingen die als leraar nooit went is het elk jaar afscheid nemen van leerlingen. En ja, het leven gaat door dus de meesten vergeet je weer als het nieuwe schooljaar begint. Des te leuker is het als je oud-leerlingen later weer tegenkomt. Of je via de media ziet dat ze succes beginnen te krijgen als muzikant, acteur etc.

Zo ook Kas en Stijn. Via Facebook zag ik dat ze langzaam bezig waren om van muziek hun beroep te maken. ze maakten deel uit van de band van Lucas Hamming, finalist in “De Beste Singer-songwriter van Nederland”. Afgelopen september werden ze zelfs huisband van DWDD. Dus toen ze afgelopen najaar optraden bij North End ging ik samen met collega Ron natuurlijk kijken. En hoe leuk: beide mannen zagen ons staan en weken van hun baan af om ons gedag te zeggen en te zeggen hoe ontzettend gaaf ze het vonden dat we speciaal voor hen gekomen waren. Dat zij  dan toch wel de krenten in de pap, dat soort reacties. Na het erg geslaagde instore optreden kwam er uiteraard een foto en de belofte dat we uitgenodigd zouden worden voor hun optreden in het Patronaat.

Vanavond was het dan zo ver. Helaas kon Ron niet door omstandigheden en zo ging Esther mee. Ook leuk natuurlijk. Het optreden was wederom geslaagd en een succes. De knuffels die ik na afloop  van beide mannen kreeg een mooie bonus. Te gek dat ik er was, vonden ze. En eigenlijk vond ik dat ook wel. Mooi man, leraar zijn…..

Hamming 1 Hamming 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *