Hannibal the Cannibal……….

Het zit Ruben niet helemaal mee dit voetbalseizoen. Had hij in december nog een polsblessure, afgelopen maandag kreeg hij een elleboog op zijn neus tijdens schoolgym. En dat betekent bij Ruben meestal stromen bloed uit z’n neus. En nu dan ook nog gevoelig en dik. Gebroken? In het ziekenhuis kon men dat nog niet zien. De KNO-arts dacht woensdagochtend van niet, maar twijfelde. Keepen leek hem in ieder geval geen goed idee. Maandag maar weer terug voor een definitief oordeel.

Vanwege operaties werd die maandag dus vrijdag. En toen was de arts een stuk positiever. Het zag er goed uit, leek niet gebroken, hooguit een scheurtje oid. Wel maakte hij zich wat zorgen over Ruben’s tussenschot en de vorm van zijn neus. Maar na een blik op mijn neus concludeerde hij dat het waarschijnlijk zo hoorde. En bedankt!!

Keepen mocht dus. Maar wel met een masker op. En zo stond Ruben als een volleerde Hannibal Lector tussen de palen. En kennelijk vonden de tegenstanders hem zo angstaanjagend dat ze niet in de buurt durfden te komen. Waar VVH C1 eerder 2x verloor van deze tegenstander speelden ze VSV nu helemaal zoek. Dat resulteerde in een 5-0 voorsprong. Dat er uit twee corners nog een tegendoelpunt kwam mocht de pret niet drukken. Hannibal the Cannibal zegevierde wederom…………..foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *