Kennismaking…………

Toen ik 4 jaar geleden nieuw was in weblogland ging ik zo af en toe een rond neuzen bij andere loggende mensen. En zo belandde ik al snel bij Esther en Cat. Beide dames waren toen zwanger. En ik ook, een soort van. Uiteindelijk werden eerst Guusje en een week na Eva ook Jonne geboren. Leuk.

En zo volgen we elkaar al vier jaar. Via web-log en tegenwoordig ook twitter. En kennen we elkaar en de kinderen redelijk goed. Esther en Richard heb ik al eens live ontmoet toen ik naar de Stripbeurs in Breda was. Cat nog nooit. Wel heb ik haar neefje in de klas. Ook leuk.

Afgelopen week werd Guusje als eerste van de kids vier jaar oud. En vandaag vierde ze dat. En ze zou het leuk vinden als Eva en ik ook kwamen. En omdat mama moest werken en de mannen bingo hadden van voetbal gingen we samen naar Breda. Naar Guusje. Het was heel gezellig! Eefje moest even wennen maar ging al snel met Guusje en de andere kindertjes spelen. En wilde daarna niet meer weg. Viel op de terugweg als een blok in slaap! En ik vermaakte me ook prima. Mark en Juliette waren er ook, die ken ik weer via twitter. En zo blijken mensen in het echt ook heel leuk te zijn. Misschien moet ik koningin Beatrix maar eens een brief schrijven. Dat je via twitter en weblog best heel leuke vrienden kunt maken! Want wij gaan elkaar vast nog weleens zien, daar ben ik van overtuigd…………

Img_0319

Eva in de zandbak, rechts met blauwe bodywarmer Guusje…………

5 reacties op “Kennismaking…………

  1. Yep ’t was hxc3xa9lemaal leuk! Heb ’n erg gezellige middag gehad. ik zeg, volgende x met z’n allen bij ons. Is voor jou ook dichterbij 😉 En dan moeten Es en de mannen ook mee hoor (als ze daar tenminste zin in hebben)
    Zeg maar tegen Friso z’n moeder (Marlene) dinsdag, dat ik vind dat je ’n btje op haar broertje lijkt. niet qua uiterlijk ofzo maar qua doen en laten, qua stem.

  2. heel erg leuk dat jullie het zo leuk hebben gehad met elkaar! lijkt me heel spannend mensne irl te ontmoeten die je alleen maar via logs en twitter kent maar 15 mei moet ik er ook aan geloven :s haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *